Word Vriend(in)


Het voortzetten en beheren van het erfgoed
WORD VRIEND(IN)

Steun het veelzijdige oeuvre


Voor het in stand houden van Jits’ erfgoed, waaronder zijn legendarische atelier ‘de kooi’ en het Beeldenlabyrint op de Holle Bilt 16 in de Bilt en zijn veelzijdige oeuvre is de Stichting Jits Bakker Collectie (SJBC) afhankelijk van giften en donaties. Uw steun stelt ons in staat ons draagvlak te vergroten en onze doelen en idealen te verwezenlijken.

U kunt ons natuurlijk steunen door een gift te doen op rekening NL73 RABO 0304 8138 69 ten name van de Stichting Jits Bakker Collectie.

Wist u dat u ook vriend(in) van de SJBC kunt worden? Dankzij uw vriendschap stelt u de SJBC in staat om de lange termijn doelstellingen te behalen en verder uit te breiden. Dankzij uw gift is het mogelijk om de unieke kunstwerken van Jits voor een breder publiek toegankelijk te maken doordat de SJBC hierdoor o.a. open dagen, tentoonstellingen en educatieve programma’s voor de jeugd kan organiseren. Zo nemen er ieder jaar honderden leerlingen uit groep 7/8 van alle basisscholen in De Bilt deel aan een educatief en interactief programma, in samenwerking met Stichting Kunst Centraal. Als vriend(in) wordt u van al deze activiteiten op de hoogte gehouden.

U kunt via het onderstaande formulier het bedrag aangeven dat u jaarlijks wilt doneren. De Stichting Jits Bakker Collectie is een ANBI-stichting. Particuliere- en bedrijfsvrienden zijn van cruciaal belang voor het reilen en zeilen van de SJBC en voor het effectueren van de ideële doelstellingen.

Het ingevulde formulier kunt u per post of gescand per e-mail sturen naar onderstaand adres:
De Holle Bilt 16
3732 HM De Bilt
info@jitsbakkercollectie.com

Stichting Jits Bakker Collectie

Post- en bezoekadres
De Holle Bilt 16-18
3732 HM De Bilt
KvK nummer: 62967215
Bankrekening: NL73 RABO 0304 8138 69
RSIN: 855032728

Algemeen nut beogende instelling (ANBI)

Contact met de Stichting


E-mail: info@jitsbakkercollectie.com
Tel.: +31 (0)6 30007368

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


© Stichting Jits Bakker Collectie