Deel dit artikel


RONDLEIDINGEN

Atelier 'de kooi' en beeldenlabyrint


Wist u dat u een particuliere rondleiding in ‘het Beeldenlabyrint’ en atelier ‘de kooi’ kunt reserveren bij de Stichting Jits Bakker Collectie? De groep moet dan wel uit minimaal 10 personen bestaan. De SJBC vraagt hiervoor een bezoekersbijdrage van € 10,- per persoon, en een bijdrage van € 30,- ten gunste van de rondleider. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een aansluitende borrel met een hapje in ‘de kooi’. U kunt dan uw eigen drank en catering meenemen of uitbesteden aan een restaurant in de omgeving.

Tijdens de rondleiding komt u meer te weten over het leven en werk van de kunstenaar Jits Bakker en krijgt u een uniek kijkje in de keuken van de kunstenaar. U staat letterlijk in zijn belangrijkste levensdomein; zijn atelier, waar hij ruim 50 jaar met hart en ziel heeft gewerkt aan uiteenlopende kunstopdrachten voor binnen- en buitenland. Het atelier is een historische plek, met sfeervolle kruip-door-sluip-door ruimtes. Overal komt u weer nieuwe kunstige en betekenisvolle verrassingen tegen. Het aangrenzende beeldenlabyrint is uniek in haar soort, en met recht een labyrint te noemen. Het speelse beeldenlabyrint is in de loop der jaren een begrip geworden.

Meestal begint de dag met een rondleiding door het beeldenpark op landgoed Beerschoten, waar 31 iconische sculpturen van de kunstenaar permanent museaal tentoongesteld staan in de openbare ruimte. De rondleid(st)er kan u over iedere sculptuur uitvoerig informeren. Na deze wandeling over het prachtige landgoed volgt een bezoek aan het sprookjesachtige atelier en het aangrenzende beeldenlabyrint. Als onderdeel van het twee uur durende programma kunt afsluitend - na de rondleiding - iets nuttigen op deze fabelachtige locatie.

Wilt u na afloop van het volledige programma nog langer gebruik maken van deze bijzondere locatie? Dit is mogelijk vanaf € 75,- per uur.

Mocht u meer informatie wensen te ontvangen, schroom dan niet contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Informatie- en reserveringen per e-mail via info@jitsbakkercollectie.com of telefonisch via 06-30007368.

Atelier ‘de kooi’ en beeldentuin
De Holle Bilt 16-18
3732 HM DE BILTStichting Jits Bakker Collectie

Post- en bezoekadres
De Holle Bilt 16-18
3732 HM De Bilt
KvK nummer: 62967215
Bankrekening: NL73 RABO 0304 8138 69
RSIN: 855032728

Algemeen nut beogende instelling (ANBI)

Contact met de Stichting


E-mail: info@jitsbakkercollectie.com
Tel.: +31 (0)6 30007368

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


© Stichting Jits Bakker Collectie